2nd S.C.S. LARISSA

Terma Karditsis, 411 10, Larissa

Sat, Sun closed

Mon. - Frid. 8.00-13.30
 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 2ο Σ.Δ.Ε Λάρισας

Και φέτος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία προσκεκλημένων, εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων. Στη σχετική τελετή που έγινε στο χώρο του Δεύτερου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας ευλόγησε την πίτα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος συνοδεία του Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ. π. Ιγνατίου Μουρτζανού και του ιερέα της φυλακής Ιερομόναχου π. Νικηφόρου Κοντογιάννη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Διευθυντής του Κ.Κ. Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Αρχιφύλακας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αγαθή Λουκίδου.

Ο κ. Ιερώνυμος μίλησε στους εκπαιδευόμενους για την αξία της εκπαίδευσης και την διαμόρφωση των προσωπικοτήτων μέσα από αυτή παρομοιάζοντάς την με το δέντρο και τα φύλλα. Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του και τη στήριξή του στο ιδιαίτερο σχολείο που λειτουργεί μέσα στη φυλακή της Λάρισας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στο χώρο του σχολείου, στο καλλιτεχνικό εργαστήριο και στο μουσείο SMART από το Διευθυντή του 2oυ Σ.Δ.Ε. ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις του σχολείου, ενώ συνεξέτασαν και τη δυνατότητα αρωγής και συνεργασίας ανάμεσα στη Μητρόπολη και το Σχολείο

Στον τυχερό εκπαιδευόμενο του Α΄ κύκλου σπουδών Alex B., ο οποίος βρήκε το νόμισμα της βασιλόπιτας, δόθηκε ως δώρο ένα λεύκωμα με τα βουνά του κόσμου με την ευχή να κατακτήσει κι αυτός τις κορυφές της γνώσης και της επιτυχίας.

Η πίτα ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας “Μπαλαής, Άρτο & Γλυκό”.

Comments are closed.
Δημοσιεύσεις Ανά Μήνα

Πρόσφατα σχόλια

    Teachers