2nd S.C.S. LARISSA

Terma Karditsis, 411 10, Larissa

Sat, Sun closed

Mon. - Frid. 8.00-13.30
 

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2021-2022

Ξεκινήσαμε τη σχολική χρονιά 2021-2022. Φετινό σύμβολο της τελετής υποδοχής των εκπαιδευόμενων του Α΄ Κύκλου και του σχολικού έτους το μολύβι.

Οι εκπαιδευόμενοι του Β΄ Κύκλου μίλησαν για τους πολλαπλούς συμβολισμούς του με αφορμή ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε πριν αρκετά χρόνια σε ελληνικό περιοδικού, αφηγήθηκαν την ιστορία του παραμελημένου μολυβιού που πήρε αξία στα χέρια ενός ζωγράφου και μίλησαν για τη σημασία της δεύτερης γραφής στο 2ο ΣΔΕ Λάρισας.

Οι εκπαιδευόμενοι του Α΄ Κύκλου πήραν από ένα μεγάλο μολύβι το δώρο τους μαζί με ευχές των συνεκπαιδευόμενών τους. Ακολούθως, έγραψαν τις δικές τους ευχές σε χαρτόνι δίπλα στην είσοδο του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μολύβι είναι και το logo του σχολείου μας. Στο τέλος οι εκπαιδευόμενοι παρουσίασαν με δρώμενο τη συμπεριφορά τους πριν και μέσα στο σχολείο καταλήγοντας ότι “εδώ υπάρχουν όρια και τα σεβόμαστε”.

Στο τέλος κεράστηκαν με γλυκά που τους πρόσφεραν οι δευτεροετείς εκπαιδεύομενοι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επόπτης Εισαγγελέας του Κ.Κ. Λάρισας κ. Ι. Μαγκούτας, ο Διευθυντής του Κ.Κ. Λάρισας κ. Δ. Παπαδόπουλος, ο Αρχιφύλακας κ. Κ. Παπαθανασίου, η προϊσταμένη της Κ.Υ. κ. Α. Λουκίδου, η Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας κ. Κ. Σπανού και εθελόντριες εκπαιδευτικοί στο 2ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας. Την εκδήλωση προετοίμασαν και συντόνισαν οι εκπαιδεύτριες Αγγελική Γραβάλου και Σοφία Κιόρογλου.

Comments are closed.
Δημοσιεύσεις Ανά Μήνα

Πρόσφατα σχόλια

    Teachers