2nd S.C.S. LARISSA

Terma Karditsis, 411 10, Larissa

Sat, Sun closed

Mon. - Frid. 8.00-13.30
 

2ο ΣΔΕ Λάρισας – Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Πριν λίγες ημέρες λάβαμε επιστολή, στην οποία μας ανακοινώθηκε ότι ως συνέχεια της αξιολόγησης των δράσεών μας αναφορικά με το πρόγραμμα “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” για το έτος 2020 – 2021, το σχολείο μας συμπεριλαμβάνεται σε εκείνα που απονέμεται ο τίτλος.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του 2ου Σ.Δ.Ε. Λάρισας αναγορεύτηκαν επίσης σε “πρέσβεις” του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στη χαρά της διάκρισης έρχεται σήμερα να προστεθεί η ικανοποίηση, η τιμή, αλλά και ευθύνη για την συμπερίληψη του σχολείου μας και για το τρέχον σχολικό σχολικό έτος στη λίστα των σχολείων τα οποία θα συμμετάσχουν επίσημα στο πρόγραμμα “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.

Να σημειωθεί ότι το 2ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας είναι το μόνο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που συμμετέχει στον θεσμό. Θερμές ευχαριστίες στον επικεφαλή του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη και στους συνεργάτες του Κατερίνα Θεοφιλοπούλου και Χάρη Κούντουρο. Επίσης θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτές του σχολείου μας και ιδιαίτερα στον εκπαιδευτή αγγλικού γραμματισμού Φάνη Κατσάνο.

Comments are closed.
Δημοσιεύσεις Ανά Μήνα

Πρόσφατα σχόλια

    Teachers